Новий Toyota Land Cruiser 250 «схрестили» із Suzuki Jimny: ось що вийшло

Підпишись на нас:

Однією із головних прем’єр цього серпня став дебют довгоочікуваного нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser. Автомобіль, що позбувся приставки Prado, отримав індекс 250 і із захопленням був зустрінутий як журналістами, так і громадськістю.

Подробиці

Відразу після прем’єри потенційного бестселера «Тойоти» в Мережі з’явилися різні інсинуації на тему цієї моделі, наприклад, її версія в кузові пікап. А тепер в інтернеті продемонстрували куди більш фантастичний варіант LC 250, який навряд чи колись з’явиться насправді.

Toyota Land Cruiser 250

Автором проекту виявився відомий в автомобільних колах незалежний дизайнер із ніком «Theottle». Віртуальний художник вирішив перетворити Land Cruiser 350 на компактний позашляховик, але не просто зменшив його розміри, а взяв за основу еталонний автомобіль у цьому класі – Suzuki Jimny. Весь процес він зняв на відео.

Насправді від Land Cruiser 250 в цьому автомобілі тільки передня частина кузова – все інше – це автомобіль Suzuki. В екстер’єр Jimny на подив гармонійно вписалися круглі фари, незвичайні решітки радіатора і нестандартний бампер нової «Тойоти».

Toyota Land Cruiser 250

Як відомо, у нового 250-го буде відразу два варіанти дизайну. Другий отримає прямокутні фари. У такому вигляді автомобільний художник представив уже 5-дверний Jimny. І він вийшов навіть набагато кращим, ніж 3-дверна модель.

Незважаючи на те, що Suzuki і Toyota є партнерами і практикують бейдж-інжиніринг (заміна одного бренду автомобіля на інший), зрозуміло, поява Suzuki Jimny в образі Land Cruiser 250 якщо і можливо, то хіба що в альтернативному всесвіті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: