Трійка купеподібних кросоверів з найнижчою вартістю в Україні

Підпишись на нас:

Сегмент SUV-автомобілів не перестають привертати увагу. При підтримці порталу AUTO.RIA експерти виділили трійку найдешевших купеподібних кросоверів в Україні, бо в цьому сегменті є і дорогі преміальні моделі. Їх вартість стартує від 65 000 доларів.

Зверніть увагу, що поняття «‎найдешевші» не в розумінні широкої доступності автомобілів. А в переліку представлені моделі, які мають найнижчу вартість в сегменті купе-кросоверів в Україні.

Peugeot 408

Вартість автомобіля 1 208 800 грн. Купеподібний кросовер має обтічний та яскравий дизайн, вигнуту віконну лінію, загострений задній спойлер та широку радіаторну решітку. Має легку, динамічну та добре керовану поведінку на дорозі.

Peugeot 408

Haval H6 GT

Вартість автомобіля починається від 1 390 000 грн. Це не є найдоступніша модель, зоча для китайського представника дивно. Кросовер технологічний, проте Peugeot дещо попереду від  Haval. Кросовер має дещо спортивний та агресивний стиль кузова. Пропонується в кількох модифікаціях: 2WD та 4WD.

Haval H6 GT

Infiniti QX55

Вартість кросовера починається від 1 872 000 грн. Автомобіль конкурує з найдорожчими на ринку брендами — Audi, BMW та Mercedes. Різниця в вартості починається від 15 000 доларів.

Infiniti QX55

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: