4 людини дивом вижили після падіння Tesla зі скелі заввишки 76 метрів

Підпишись на нас:

Tesla впала зі скелі в Північній Каліфорнії зірвавшись з шосе Pacific Coast у США. Четверо людей, у тому числі двоє дітей, вижили, що здивувало рятувальників, які проводили операцію по спасінню.

Подробиці

Повідомляється, що місце, де сталася аварія, відоме як «диявольський зсув», і в аваріях, які тут відбувалися в минулому, майже ніхто не вижив.

Згідно з повідомленням, вранці 2 січня свідки побачили, як автомобіль Tesla падає зі скелі, а потім викликали поліцію, коли рятувальники прибули, вони встановили на трасі тросову систему і спустили пожежників зі скелі.

Автомобіль в аварії був повністю пошкоджений, а двері заблокувалися. Після того, як двері зламали, в автомобілі виявили чотирьох людей, серед яких двоє дорослих і дітей віком 4 і 9 років.

Пожежники витягли дітей із заднього вікна, поклали їх на мотузки в рятувальні кошики та підняли з обриву. Двоє дорослих отримали травми, і рятувальникам довелося вертольотом їх витягувати наверх.

4 людини дивом вижили після падіння Tesla зі скелі заввишки 76 метрів

Начальник батальйону пожежної частини Каліфорнії сказав, що це справжнє диво. Раніше з цієї скелі падало багато машин, але майже ніхто не вижив. Крім того, машина в цій аварії кілька разів перекинулася перед посадкою, а пасажири в машині вижили понад усі очікування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: