Chery представив стильного конкурента Toyota Land Cruiser за $18 000

Підпишись на нас:

Китайський автомобільний холдинг Chery представив у себе на Батьківщині позашляховик Tansuo 06 з сучасними можливостями і виразним дизайном, що включає в себе масивну решітку радіатора з логотипом бренду і унікальну роздільну оптику.

Подробиці

Задня частина автомобіля привертає увагу своєю нестандартною оптикою, з’єднаною світлодіодною смугою. Габарити новинки в міліметрах такі: довжина – 4538, ширина -1898, висота – 1680, колісна база – 2672.

Китайський автовиробник Chery представив стильного конкурента Toyota Land Cruiser за $18 000

Мінімальний дорожній просвіт позашляховика – 20 см. Кути в’їзду та з’їзду – 21 та 29 градусів відповідно. Місткість багажника в літрах – 1335.

Внутрішній інтер’єр прикрашений 13,2-дюймовим дисплеєм інформаційно-розважальної системи та віртуальною панеллю приладів. На додаток до них надається проекційний екран і системи допомоги водієві з 23 функціями.

Китайський автовиробник Chery представив стильного конкурента Toyota Land Cruiser за $18 000

Tansuo 06 комплектується 1,6-літровим турбованим двигуном потужністю 197 “конячок” і крутним моментом 290 Нм. Мотор працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з двома зчепленнями.

Позашляховик пропонується в задньо- і повнопривідному виконанні. Топова комплектація надає кілька режимів водіння по бездоріжжю, а саме “сніговий”, “пісочний” і “по бруду”.

Задньопривідний варіант має витрату пального 6,98 літра на 100 км. Версія з повним приводом “з’їдає” 7,48 літра на сотку.

У планах розробника – випуск гібридної версії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: