Власнику Hyundai ix35 виставили рахунок на ремонт машини: більше 4 000 000 грн

Підпишись на нас:

У Україні кросовери Hyundai ix35 (або Hyundai Tucson) відомі тим, що продавалися та продаються в традиційних версіях, що працюють на бензині та дизелі, але за кордоном такі машини можна було купити, у тому числі й у водневому варіанті. Один із власників подібного автомобіля з Німеччини нещодавно поскаржився на те, що отримав надзвичайно високий чек за ремонт свого «паркетника».

Подробиці

Прихильники нових технологій зазвичай змушені доплачувати за будь-який можливий ремонт своїх машин. Тим не менш, у випадку з власником Hyundai ix35 переплата перевищила всі розумні межі.

Чоловік придбав корейський кросовер у водневій версії FCEV сім років тому як заміну гібридного Toyota Prius. І, за його словами, всі ці роки машина не давала ніяких неприємних сюрпризів з погляду поломок, радуючи власника швидким прискоренням, безшумною їздою, екологічністю та високою дальністю ходу.

Hyundai ix35

Але в якийсь момент його Hyundai відмовився працювати, демонструючи повідомлення про помилку на панелі при кожній спробі запуску.

У результаті власнику нестандартного ix35 довелося звернутися в сервіс, де йому нарахували таку саму нетривіальну суму за ремонт машини, що склала 103 тисячі 764 євро або більше 4 190 000 грн. Це вдвічі вище, ніж ціна покупки цієї машини новою 7 років тому.

Hyundai ix35

Надзвичайно високу вартість ремонту сервісмени пояснили тим, що проблема була пов’язана з паливним елементом, ціна якого становить 84 875 євро (трохи більше 3 428 000 грн). Проблему підігріла обставина, пов’язана з тим, що ix35 FCEV є автомобілем обмеженої серії, запчастин для яких зараз практично не знайти.

Зрозуміло, розщедритись на таку суму німець не готовий і тепер вимагає Hyundai забрати його автомобіль і виплатити неустойку.

Hyundai ix35

Як пише видання AutoBild, автовиробник визнав, що ремонт машини не має жодного економічного сенсу і зараз намагається знайти альтернативні варіанти вирішення питання для власника кросовера.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: