У Toyota буде власний найдешевший купе-кросовер

Підпишись на нас:

На початку червня компанія Suzuki представила новий купеподібний кросовер під назвою Fronx, який став найдоступнішим крос-купе на планеті з ціною 12 000 доларів.  Тепер же стало відомо, що такий самий «паркетник» готує Toyota. До того ж він буде технічним клоном Fronx.

Подробиці

Напередодні з’ясувалося, що “тойотівці” зареєстрували новий товарний знак “Urban Cruiser Taisor”. Індійські ЗМІ впевнені, що ця назва буде використана в альтернативній версії кросовера Fronx.

Toyota Taisor

Справа в тому, що Toyota та Suzuki мають давні партнерські відносини і на ряді ринків використовують стратегію бейдж-інжинірингу, тобто об’єднують лінійки своїх моделей під різними іменами.

Якщо чутки виявляться вірними, то довжина Urban Cruiser Taisor виявиться трохи менше 4 метрів, ширина – 1,7 метра, висота – 1,5 метра, а розмір колісної бази складе 2,5 метра. Такі самі габарити має Suzuki Fronx.

Suzuki Fronx
Suzuki Fronx

Машині має дістатися власний зовнішній вигляд з характерними візуальними елементами для моделей Toyota, а також власний інтер’єр.

Щодо лінійки двигунів, то вона буде скопійована з оригіналу. Suzuki Fronx комплектується двома варіантами бензинових агрегатів – атмосферником та турбомотором.

Віддача першого складає 90 кінських сил, а другого 100 к.с. Зв’язку обом можуть становити як 5-ступінчаста МКПП, так і “робот” і навіть класичний “автомат”. Але привід – лише передній.

У продаж новинка Toyota може надійти наприкінці цього початку наступного року. Основними ринками збуту такого кросовера стануть країни Південно-Східної Азії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: