Названо ТОП-5 найбажаніших кросоверів з пробігом

Підпишись на нас:

З кожним роком кросовери набувають дедалі більшої популярності завдяки своїй багатогранній практичності, комфорту і простору. Нижче представлені ТОП-5 найкращих для купівлі вживаних моделей. Рейтинг складено на основі відгуків автовласників та експертів.

Подробиці

Toyota RAV4 завжди утримував першість у сегменті завдяки винятковій надійності, економічній витраті палива, чудовій прохідності та комфортабельності салону.

Honda CR-V славиться надійністю, місткістю і затишним інтер’єром. Цей кросовер часто обирають як оптимальний варіант для сімейних подорожей і повсякденних переміщень.

Nissan Rogue захоплює увагу стильним дизайном, економічністю та спортивним виглядом. Просторий внутрішній об’єм і технологічні “примочки” роблять його бажаним для безлічі автолюбителів.

Ford Escape заворожує реактивністю, збільшеними можливостями для підкорення бездоріжжя і багатофункціональністю. Виділяється серед конкурентів відмінною динамікою і активним характером.

Chevrolet Equinox вважається комфортабельним і економічним володарем великого набору опцій.

Всі фігуранти імпровізованого рейтингу славляться надійністю, зручністю управління, великим внутрішнім простором і різноманітністю опцій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: