В Україні вилучено перший мотоцикл, який імітував звук «Шахеда-136»

Підпишись на нас:

В Україні заборонено порушувати комендантську годину та їздити на транспортних засобах з надто голосними звуками, які вони можуть видавати при відсутності глушників або з використанням прямоточних. І вже є порушник, в якого вилучили мотоцикл.

В Чернігівській області зупинили порушника, який їздив на гучному мотоциклі в комендантську годину. Транспортний засіб був без глушника та без освітлювальних приладів. Нагадаємо, що в Україні вводять заборону на використання ТЗ з гучним звуком.

Вилучений мотоцикл на Чернігівщині

Власник вилученого мотоцикла Сергій Чмир вже неодноразово порушував комендантську годину. Транспортний засіб має звук, який нагадує дрон «Шахед-136». Місцеві мешканці налякалися та повідомили про це в поліцію й старості Сергію Сироті.

Ось така реакція власника мотоцикла на конфіскацію

Порушнику неодноразово робили зауваження, проте він продовжував свої дії. Були підозри, що він знаходиться під дією наркотиків або алкоголю. Староста села Іржавець повідомив, що подібна поведінка є неприйнятною. Мотоцикл було конфісковано та передано поліції. Тепер в селі Іржавець буде тихо та спокійно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: