Преміальні вживані кросовери, які не варто купувати через технічні проблеми

Підпишись на нас:

Вживані автомобілі — добре, але до моменту придбання невдалої машини. Так буває, тому потрібно десять разів все перевірити, впевнитися в надійності та нормальному технічному стані, а потім вже купувати.

Придбання може стати небезпечним, якщо вибирати виключно за ціною. Ніхто не заперечує, що бюджет є важливою складовою пошуку автівка, проте не всі цінники гарантують вам вдалий вибір.

Експерти порталу What Car запропонували розібратися детальніше з цією темою. Вони склали перелік преміальних вживаних моделей, які експерти не рекомендують до придбання.

В дослідженні приймали участь автомобілі віком від 6 до 20 років. Серед них було визначено найгірших представників з погляду надійності, який визначили у відсотках. Пропонуємо трійку преміальних вживаних кросоверів, які не варті уваги:

  1. Land Rover Discovery (з 2004 по 2017 рр.) – 47,8%;
  2. Audi Q7 (з 2006 по 2015 рр.) – 67,6%;
  3. Land Rover Range Rover (з 2013 по 2022 рр.) – 70,8%.

Land Rover Range Rover часто з’являється в рейтингах з сумнівною репутацією. Власників засмучують проблеми з підвіскою, вихлопною системою, гальмами та двигуном. Audi Q7 не тішить надійністю щодо двигунів та підвіски, а  Land Rover Range Rover часто обслуговується на СТО щодо негараздів в паливній системі, в області двигунів та підвіски.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: