Переродження «‎Волинянки» в сучасний електрокар від LUAZ Motor

Підпишись на нас:

На iForum-2023 в Києві прийняла участь компанія LUAZ Motor. Вона представила розробку — електричний пікап з двомісною кабіною. Як кажуть в масах, машина використовує назву заводу, який збанкрутував, а візуально авто нагадує китайські аналоги. Хтось каже, що це відродження «‎Волинянки». В будь-якому випадку українському споживачу буде цікаво подивитися на український електрокар та навіть замовити його.

Пікап був представлений на виставці з повним завантаженням в 1000 кг. Для цього спеціально на кузові розмістили пластиковий резервуар з водою. До нього навіть приєднали портативну мийку, яка працювала від батареї автівки.

Електрокар дійсно виготовляють в Китаї — фірма Hebei Kaiyun Motors. На замовлення чекати приблизно 3 місяці. До речі, перші пікапи будуть в Україні вже в вересні. базова вартість становить 190 000 грн.

LUAZ Motor

Авто оснащене комплектом батареї на 6,14 кВт, який коштує 45 000 грн. Можна встановити максимум 3 блоки. На одному заряді авто зможе проїхати 300 км. В планах компанії LUAZ Motor надавати батареї в оренду. Про це зараз ведуться переговори з банками.

Також була представлена чотиримісна модель від LUAZ Motors, але вона наразі не сертифікована, бо за пасажиромісткістю вона не підходить до наших стандартів. Наразі це питання вирішується на рівні зміни конструкції. До речі, в цьому авто було використано сидіння львівського виробництва з відкидними підлокітниками.

4-місний електрокар LUAZ Motor

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: