Експерти назвали найнадійніші вживані кросовери

Підпишись на нас:

Кросовери та позашляховики, що входять у єдиний сегмент SUV (Sport Utility Vehicles), займають найбільшу частку світового авторинку, а їхня популярність зростає з року в рік. Причин для цього багато – вони зручні завдяки високій посадці, місткі, а також безпечніші, ніж більшість легковиків.

Подробиці

Але з будь-яким автомобілем (особливо уживаним) завжди варто бути напоготові, оскільки не далекий день, коли машина може раптово вийти з ладу.

Американські аналітики взяли за основу недавнє дослідження авторитетної агенції «J.D.Power», назвавши автомобілі сегменту SUV, у разі вибору яких поломки вкрай малоймовірні.

Оцінка кожного з учасників цього рейтингу була заснована на 100-бальній шкалі, де цифри від 91 до 100 є найкращим балом, від 81 до 90 – відмінним, від 70 до 80 балів – середнім, а від 0 до 60 задовільним.

BMW X4 (2021)

BMW X4

Рейтинг надійності – 89 балів із 100.

Німецький кросовер, що має велику універсальність для компактного сегменту SUV. Незважаючи на те, що його вантажний відсік не наймісткіший у класі, усередині цього «паркетника» з лишком вистачає місця як для водія, так і пасажирів на обох рядах.

Hyundai Santa Fe (2019)

Hyundai Santa Fe

Рейтинг надійності – 89 балів із 100.

Доступний та функціональний кросовер середнього розміру, який пережив значну модернізацію у 2019 році. Машина може похвалитися футуристичним зовнішнім виглядом, відмінною керованістю та динамічним двигуном V6.

Nissan Murano (2021)

Nissan Murano

Рейтинг надійності – 89 балів із 100.

Середньорозмірний японський паркетник, який ставить комфорт 2-рядного салону на перше місце. У ньому багато простору для голови і ніг пасажирів незалежно від того, де вони сидять.

Kia Soul (2020)

Kia Soul

Рейтинг надійності – 89 балів із 100.

Химерний, але функціональний компактний кросовер, що привертає увагу своїм нестандартним дизайном. Завдяки нетривіальному форм-фактору всередині нього можна з комфортно розмістити як пасажирів, так і майже будь-який вантаж.

Hyundai Tucson (2019)

Hyundai Tucson

Рейтинг надійності – 90 балів із 100

Гарний та зручний «паркетник», який може похвалитися не лише високим рівнем загальної надійності, а й багатим оснащенням.

BMW X6 (2020)

BMW X6

Рейтинг надійності – 90 балів із 100

Спортивний та динамічний преміальний SUV середніх розмірів. Профіль «а-ля» фастбек робить його не найзручнішим для перевезення об’ємних вантажів у багажнику, а також для високих пасажирів на задньому ряді, але всі ці недоліки компенсує відсутність серйозних технічних проблем.

Kia Sportage (2019)

Kia Sportage

Рейтинг надійності – 91 бал зі 100.

Кросовер, який став синонімом ідеального співвідношення ціна/якість. Крім того, він ще й дуже надійний, а також має відмінний дизайн і багате оснащення.

Lexus GX (2018)

Lexus GX

Рейтинг надійності – 91 бал зі 100.

Позашляховик компанії Lexus, який здатний демонструвати не лише визначні показники на бездоріжжі, а й відмінний рівень надійності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: