ТОП-7 найкращих розкішних гібридних седанів

Підпишись на нас:

Модельний ряд гібридних моделей розширюється. Колись все починалося з Toyota Prius, а зараз водії мають широкі можливості вибору брендів, типу кузова, потужності, надійності, комфорту.

Видання TopSpeed запропонувало цікавий рейтинг, в якому зібрано розкішні гібридні седани. До переліку ввійшли такі автомобілі:

  • Toyota Corolla Hybrid
  • Hyundai Elantra Hybrid
  • Toyota Camry Hybrid
  • Honda Accord Hybrid
  • Toyota Crown Hybrid
  • Lexus ES Hybrid
  • Volvo S90 Recharge

Toyota Corolla Hybrid оснащено потужним двигуном. Динамічна автівка з привабливим дизайном. Гібридні седани, починаючи з базової версії, обладнані подушками безпеки. Всього їх в салоні 8 штук. Авто ефективне в плані витрат бензина в комбінації з електродвигуном. Ця гібридна модель від Toyota одна з найкращих від японського бренда.

Toyota Corolla Hybrid

 

Hyundai Elantra Hybrid на ринку присутня вже 2 роки, відколи ввійшла до модельного ряду 2021 року. В класі гібридних автомобілів ця модель є однією з найекономніших в плані витрат палива. Окрім того, авто вирізняється комфортною керованістю, технологіями та функціями, комфортним салоном.

Hyundai Elantra Hybrid

Toyota Camry Hybrid привертає увагу дизайн кузова, продуктивністю силової установки та загальною потужністю 208 к.с. На долю електродвигуна припадає 118 к.с. Японська якість в найкращому втіленні — це про Toyota Camry Hybrid.

Toyota Camry Hybrid

Honda Accord Hybrid оснащена силовою установкою сумарною потужністю 204 к.с. Вона складається з рядного 4-циліндрового двигуна об’ємом 2,0 л. Виробником заявлено, що розхід палива в цьому гібриді складає 4,9 л на 100 км.

Honda Accord Hybrid

Toyota Crown Hybrid сподобається шанувальникам JDM-стилю. А ще Crown ламає звичне розуміння седану, бо тепер це ще й кросовер, спортивний кросовер та універсал. Чотири варіанти на вибір. Вартість автомобіля стартує від 40 000 доларів. Топова комплектація може дотягувати до 50 000 доларів. Версії Crown XLE та Limited оснащені двигуном об’ємом 2,5 л, який має потужність 184 к.с. Для власників версії Platinum пропонується двигун 2,5 л з турбонаддувом, який видає потужність 264 к.с. А загально видає 340 к.с.

Toyota Crown Hybrid

Lexus ES Hybrid є ще одним представником розкішних седанів. Комплектується 4-циліндровим двигуном об’ємом 2,5 л та потужним електродвигуном. Загалом силова установка видає 215 к.с.

Lexus ES Hybrid

Volvo S90 Recharge в представленому рейтингу коштує найдорожче. Він належить до представницького класу. Ексклюзивний і розкішний комфорт, безліч функцій, вбудовані служби Google — все на відмінно. І коштує він не менше 60 000 доларів. Авто оснащене двигуном з чотирма циліндрами та турбонаддувом, а також електродвигуном. І разом силова установка розвиває потужність 455 к.с.

Volvo S90 Recharge

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: