Розкрито всю інформацію про новий недорогий кросовер Kia Sorento 2024

Підпишись на нас:

Новинка автомобільного ринку — сімейний кросовер Kia Sorento 2024. Тепер його представлено офіційно, тож можна дізнатися технічні деталі. Недорога сімейна модель кросовера з оновленим дизайном.

Kia Sorento після рестайлінгу виглядає в корпоративному стилі. Основна увага сконцентрована на передній частині кросовера. Її оснастили збільшеною решіткою та складною формою фар з ДХО.

 Kia Sorento 2024

Зміни в області бампера не тільки в передній частині авто, але і задній зазнав змін. Задні ліхтарі вирішили також дещо змінити, щоб витримати марку рестайлінгових змін.

Для Kia Sorento тепер доступна нова кольорова гама. Для доповнення ефекту оновлень змінили і дизайн колісних дисків.

В салоні власників очікує нова передня панель та кермо. Щоб підвищити зручність користування мультимедійною системою, її збільшили в розмірах. Це стосується і дисплею цифрового щитка з сенсорними кнопками.

Салон Kia Sorento 2024

Новий кросовер представлено в трьох модифікаціях. Модель з бензиновим двигуном має об’єм 2,5л та розвиває потужність до 281 к.с. Дизельна версія оснащено двигуном об’ємом 2,2 л з потужністю 194 к.с. І пропонується також гібридна модель, в якій в парі працює двигун на 180 к.с. та електродвигун з 60 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: