Названо найненадійніші японські автомобілі в історії

Підпишись на нас:

Коли мова заходить про японські машини, перше, що спадає на думку, так це слово «надійність». Втім, навіть у «країні сонця, що сходить» бували випадки, коли місцеві автовиробники випускали автомобілі, які не відповідали стандартам бездоганної експлуатації.

Подробиці

Американські експерти з порталу CarsCoops назвали машини, які можуть вважатися найненадійнішими японськими автомобілями в історії, принагідно позначивши їх головні несправності.

На думку автора цієї замітки в авторитетному заокеанському журналі, найбільш проблемним японцем за всю історію можна назвати Mazda RX-8. І все завдяки його нестандартному двигуну.

Справа в тому, що RX-8 комплектувався роторним мотором, що страждав від вроджених проблем із верхніми ущільненнями. Їх доводилося міняти мало не на пробігах 100 тисяч кілометрів.

Названо найненадійніші японські автомобілі в історії

Крім роторного спортивного автомобіля до списку найненадійніших японців увійшли відразу три Nissan – Rogue (X-Trail), Pathfinder і Murano, а також Infiniti QX60, які страждали від проблем з безступінчастою трансмісією фірми JATCO.

Відновити ремінь, що прослизає, в цій КПП найчастіше було неможливо, тому власникам таких машин доводилося змінювати всю коробку передач у зборі.

Крім того, з недавніх пір стало ясно, що у братів близнюків Toyota GR86 і Subaru BRZ є проблеми з низьким тиском масла під час поворотів, які можуть призвести до відмови двигуна.

Названо найненадійніші японські автомобілі в історії

Автовиробники поки не підтвердили цю інформацію, але на профільних форумах на всю гудуть про цей дефект.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: