Вперше показали, як буде виглядати бюджетний електромобіль Tesla

Підпишись на нас:

Tesla випустить новий чисто електричний седан початкового рівня. Нещодавно деякі закордонні ЗМІ оприлюднили серію рендерів нового «бюджетного» седана Tesla, який, судячи лише з фотографій, виглядає досить стильно.

Подробиці

Щоб задовольнити потреби як європейського, так і азіатського ринків, новий автомобіль може мати форму п’ятидверного хетчбека та використовуватиме загальний дизайн електромобілів Tesla. Усередині фар є подвійні L-подібні смуги денних ходових вогнів, які створюють унікальний візуальний ефект.

Tesla за $ 25 000

Згідно з прогнозом професійних біржових аналітиків Tesla, щоб не вплинути на продажі Model 3, новий автомобіль початкового рівня може бути офіційно анонсований не раніше початку 2024 року, а масове виробництво може початися не раніше середини 2025 року.

Маск зробив заяву пов’язану з потенційною новинкою в листопаді минулого року. Він сказав, що Tesla розглядає можливість виробництва дешевших автомобілів, а також зазначив, що це дуже значуща річ. Поточне зростання витрат на виробництво батарей та проблеми з поставками комплектуючих можуть поставити під сумніви ціль Маска випустити електромобіль вартістю 25 000 доларів США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: