Renault Duster з новим цікавим дизайном представлять у 2024 році

Підпишись на нас:

Актуальне, друге покоління кросовера Renault Duster (він же Dacia Duster) продається в України з 2022 року, а в Європі доступне ще з 2017-го. Зараз французи через кооперацію зі своїм румунським підрозділом Dacia працюють над наступною генерацією цього бестселера. Напередодні про неї стали відомі нові подробиці.

Подробиці

Новини про новий «Дастер» прийшли з Індії, де на заході Renault Experience Days виступив один із керівників компанії, який назвав орієнтовний термін дебюту такого кросовера.

За словами одного з топ-менеджерів французької марки, появи нового Duster варто чекати орієнтовно на початку 2024 року, після чого стартують його продажі на всіх актуальних для цієї моделі ринках.

Renault Duster, що сильно змінився, представлять у 2024 році

Цікавий момент полягає в тому, що в самому Renault, розкриваючи цю дату в календарі, мають на увазі «Дастер», але не називають сам автомобіль на ім’я, позначаючи його як одну з головних новинок B-сегмента в 2024 році.

Разом з ним компанія збирається представити оновлені кросові моделі Kwid, Kiger і Triber, які мають високий попит в азіатських країнах.

Renault Duster, що сильно змінився, представлять у 2024 році

Подробиць про третій Duster поки що не так багато, як хотілося б. Передбачається, що кросовер сильно зміниться зовні, збільшиться в розмірах, а також буде побудований на новітній модульній платформі CMF-B.

У «паркетника» збережеться система повного приводу, але список двигунів може розширитися гібридною та повністю електричною модифікацією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: