Автомобіль Honda виявився одним із найбезпечніших кросоверів у світі

Підпишись на нас:

Honda завжди включала рівень безпеки до основних пріоритетів при розробці тієї чи іншої моделі. Не відходить від цих принципів японський автовиробник і сьогодні принаймні з однією зі своїх найпопулярніших моделей – CR-V.

Подробиці

Напередодні азіатська організація ASEAN NCAP провела краш-тести нового покоління CR-V, під час яких оцінила його безпеку для водія та пасажирів. У результаті шоста генерація цього паркетника змогла отримати найвищий бал, ставши одним з найбезпечніших кросоверів у світі за версією азіатського аналога Euro NCAP.

За результатами тестів машині присудили 5 зірок із 5 можливих, принагідно похваливши її за міцний каркас безпеки, а також рівень захисту пасажирів при зіткненнях та вдосконалені системи допомоги водієві (Honda Sensing).

Новий Honda CR-V виявився одним із найбезпечніших кросоверів у світі

У прес-релізі, опублікованому після випробувань, йдеться, що при лобовому ударі CR-V шостого покоління забезпечує надійний захист як водія, так і пасажира спереду, особливо їх області голови, шиї, грудей, стегон і ступнів, а при бічному зіткненні з перешкодою здатний зберегти життя та здоров’я не тільки дорослих, а й дітей.

Додаткові бали новий CR-V отримав за ефективність екстреного гальмування у міських та шосейних позаштатних ситуаціях, систему моніторингу сліпих зон, захисту пішоходів, а також виявлення мотоциклістів.

Остаточна оцінка, яка дісталася машині, склала 87,16 балів зі 100 можливих, що є одним із найкращих показників у сегменті кросоверів за версією ASEAN NCAP.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: