Електричну копію Ґелендваґен продають за 80 000 грн

Підпишись на нас:

Mercedes-Benz G-Class є одним із найдорожчих автомобілів у лінійці німецької марки зі Штутгарту. Його купують не лише за позашляхові можливості, а ще й для того, щоб продемонструвати оточуючим спроможність власника.

Але що, якщо вам скажуть, що придбати Gelandewagen можна всього за 81 648 грн? Це реально, але, звісно, виключно з низкою нюансів.

Як можна стати власником Mercedes Gelandewagen за 81 648 грн: незвичайний спосіб

Стати власником G-Class за невеликі гроші можна завдяки зусиллям однієї з неназваних китайських компаній, яка створила власний варіант цього позашляховика, виставивши його на продаж на місцевому порталі Alibaba.

Китайський аналог «Гелендвагена» є автомобілем, дизайн якого максимально наближений до оригіналу. Але, звичайно, крім зовнішнього вигляду нічого спільного з рамним позашляховиком Mercedes-Benz у нього немає.

Як можна стати власником Mercedes Gelandewagen за 81 648 грн: незвичайний спосіб

По-перше, машина є крихітною (її довжина лише 2,9-метра). По-друге – це чистий електрокар, та ще й лише з переднім приводом.

У салоні насилу зможе розміститися до чотирьох пасажирів, а максимальна швидкість автомобіля обмежена на позначці 40 кілометрів на годину.

Завдяки невеликим розмірам та легкій вазі максимальна дальність ходу на одному заряді китайської підробки на G-Class варіюється в межах 110 кілометрів, що має бути достатньо для експлуатації в місті.

Як можна стати власником Mercedes Gelandewagen за 81 648 грн: незвичайний спосіб

Але найцікавіше в цьому проекті, судячи з напису на кофрі «запаски», що носить назву Difeng – це його ціна. Автори машини продають її за смішні навіть за мірками підробки такого роду гроші – 2200 доларів або близько 81 648 грн за поточним курсом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: