Британці назвали найбезпроблемніші хетчбеки: їх рекомендують до покупки

Підпишись на нас:

Незважаючи на те, що колись популярний тип автомобілів – хетчбек – поступово перетворюється на щось застаріле, і, можливо, буде повністю витіснений компактними кросоверами, такі машини продовжують їздити дорогами світу і хоч і невеликими темпами, але продаються.

Авторитетний британський журнал «WhatCar» провів власне дослідження, склавши список із найнадійніших 5-дверок віком від 4 до 10 років.

1 місце – Mazda 3 (2014-2019)

Британці розкрили найбезпроблемніші хетчбеки: їх рекомендують до покупки

Один з автомобілів, що продається в лінійці Mazda, є ще й найнадійнішим у своєму сегменті. Якщо вірити дослідженню британських аналітиків, рейтинг надійності цієї моделі становить 99,3%.

На різні несправності у разі цієї п’ятидверки скаржилися всього 3,6% її власників. Єдиною проблемною областю Mazda 3 виявилася її електрика, що не торкається роботи двигуна.

2 місце – Honda Civic (2012-2017)

Британці розкрили найбезпроблемніші хетчбеки: їх рекомендують до покупки

Надійність таких «Хонд» ніколи не піддавалася сумнівам, що підтверджує і їх новий рейтинг надійності, який становить 96,2%.

На свої машини нарікали лише 6% власників, основною скаргою від яких були складності з лакофарбовим покриттям кузова, гальмами та коробкою передач/зчепленням.

3 місце – Hyundai i30 (2012-2017)

Британці розкрили найбезпроблемніші хетчбеки: їх рекомендують до покупки

Хетчбек, який став відмінною альтернативою Ford Focus і Opel Astra, володіє не тільки доступною ціною і хорошим оснащенням, але ще й сильною стороною у вигляді надійності. У Туманному Альбіоні рівень безпроблемності цієї моделі оцінюється в 94,6%. Про якісь несправності повідомили лише 14% її власників.

До ТОП-5 найміцніших автомобілів на вторинному ринку Великобританії також увійшли:

  • дизельний Seat Leon (2013-2020) – оцінка надійності 93,5%;
  • Toyota Auris (2007-2013) – оцінка надійності 92,3%.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: