Дешевий електричний кросовер Fisker Pear наступає на п’яти Tesla: конкуренція зростає (фото)

Підпишись на нас:

Tesla має тримати руку на пульсі, якщо не хоче втратити позиції на ринку. В популярної марки з’явився конкурент — електричний кросовер Fisker Pear. Про нього розповів інформацію сайт Motor1.

Новий кросовер на електротязі сподобається майбутнім автовласникам ціною. Виробник заявляє, що він дешевий. В 2025 році його продаватимуть за ціною від 29 990 доларів.

Експерти позитивно оцінюють новинку. Її дизайн називають свіжим та сміливим. Це виділяє кросовер на тлі конкурентів з майже однаковим дизайном.

Електричний кросовер Fisker Pear

А ще є причини сказати «Вау!» при ближньому розгляді автівки. Наприклад, досить незвично бачити багажні дверцята, які відкривають не в сторони, не догори. Вони просто заїжджають вниз. В задньому бампері зроблена спеціальна ніша. І саме в неї вони опускаються. В умовах нестачі місця на паркувальних майданчиках таке рішення є вельми обґрунтованим.

Fisker Pear 2025

Автомобіль має ще одну цікавинку. В нього передній багажник виїжджає як ящик комода. Планують зробити його з ізоляцією, щоб в ньому можна було зберігати їжу при заданій температурі.

Електричний кросовер матиме компактні розміри. Завдовжки — не більше 4550 мм. Але цього буде цілком достатньо для розміщення 5-6 посадкових місць.

На електротязі кросовер матимет запас ходу в 300 км. В топовій модифікація цей показник буде збільшено до 500 км. Кількість місьць та запас ходу буде залежати від модифікації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: