Топ 5 надійних автомобілів, що коштують до 1 млн гривень

Підпишись на нас:

Економічно зумовлені проблеми не дають змоги українцям придбати машину з салону, тому водії користуються послугами вторинного ринку.

Хочемо запропонувати список найнадійніших автомобілів, що вартують від 300 тис. до 1 млн грн.

Hyundai Solaris/Kia Rio

Це два споріднені автомобілі корейських марок, що містять ідентичну бортову начинку, тому їх з легкістю можна згрупувати до купи. До речі, особливості вибору, обслуговування та експлуатації теж однакові.

У плані надійності і Hyundai Solaris, і Kia Rio – чудові автомобілі. Однак, якщо на одометрі відображається пробіг понад 100 000 км, краще вибирати варіанти з 1,4-літровим бензиновим двигуном. Найбільш потужний агрегат об’ємом 1,6-літра через 120-150 тис. км пробігу починає підносити власникам неприємні сюрпризи.

Наприклад, після досягнення цієї позначки часто трапляються пошкодження каталізатора вихлопної системи з подальшим ремонтом мотора або його заміною.

Volkswagen Polo

Представляємо ще один бездоганний бестселер з бюджетним ціновим сегментом. Популярною моделлю є автомобіль з 1,6-літровим двигуном. Ключовою відмінністю силового агрегату від попередніх моделей є використання ременя ГРМ, а не ланцюга. Ланцюгові мотори вважаються довговічнішими, але працюють голосніше. А на тлі не найкращої шумоізоляції салону такий шум суттєво погіршує комфорт поїздки.

Renault Logan/Sandero

Найбільш бюджетний представник модельного ряду французького автоконцерну продається у величезній кількості на вторинному ринку. Проблемою є те, що існує високий ризик нарватися на машину, що була на експлуатації в таксі. Проте сам автомобіль досить надійний, також варто пам’ятати, що версії для нашого ринку відрізнялися зовнішнім виглядом та списком бортового оснащення.

Toyota RAV4

Говорячи про надійні та довговічні машини в сегменті до 500 тис. гривень, буде справедливо розглянути азіатські кросовери. За статистикою північноамериканського агентства JD Power 9 із 10 власників Тойота РАВ4 ніколи не скаржилися на будь-які проблеми зі своїм автомобілем. Також на безкомпромісну надійність автомобіля неодноразово вказували європейські спеціалісти клубу ADAC.

Еталонна надійність властива майже всім поколінням легендарного кросовера, рік у рік йому вдається завойовувати високі місця у рейтингах якісних авто. Якщо бюджет купівлі обмежений сумою 500 тис. гривень, є всі шанси “зловити” модель третьої генерації, яка вироблялася в 2005 по 2014 роки.

У плані технічного оснащення Toyota RAV4 показує непогані результати. Під капотом встановлювалися 2.0 та 2.4 літрові “атмосферники”, які користуються репутацією практично вічних двигунів. Варіативна коробка пари з молодшим силовим агрегатом працюють практично ідеально.

Honda CR-V

Японський кросовер має великий попит на вторинному ринку. Це пояснюється кількома факторами:

  • по-перше, сервісне обслуговування та ремонт автомобіля не доставляють власнику особливих складнощів або матеріальних витрат;
  • по-друге, кількість пропозицій на ринку досить велика, що дозволяє підібрати оптимальний варіант, виходячи зі своїх переваг та запитів.

Крім того, автомобіль регулярно займає лідируючі місця в рейтингах надійності, адже проходить до 300-350 тис. км. без капітального ремонту, причому на будь-яких версіях та модифікаціях.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: