У Японії готують маленький електрокар із ціною до 400 000 грн

Підпишись на нас:

Японська компанія GLM (Green Road Motors), що спеціалізується на випуску електромобілів, близька до прем’єри нового компактного «батарейного» автомобіля, який за рахунок ціни може виявитися одним із найпопулярніших у місцевому класі кей-карів.

Подробиці

Як пише видання «BestCarWeb», новинку GLM, засновану у 2010 році в Кіото колишніми студентами одного з японських вишів, планують назвати MiMoS. Передсерійний варіант цієї машини існує. Він є ультракомпактним хетчбеком з трьома дверима і «кросоверним» обважуванням з незабарвленого пластику.

У Японії готують маленький електрокар із ціною до 383 000 грн

Очікується, що «товарний» MiMoS буде плюс-мінус виглядатиме так само, як прототип. Довжина машини становитиме 2998 мм, ширина – 1478 мм, а висота – 1555 мм. Колісна база тридверки складе всього два метри, а вага 910 кг.

Усередині електромобіля запропонують практично всі принади цивілізації, включаючи цифрову комбінацію приладів, мультимедійну систему з сенсорним дисплеєм, мультикермо і клімат-контроль.

У Японії готують маленький електрокар із ціною до 383 000 грн

Як тягову батарею в MiMoS задіють літій-іонний залізо-фосфатний акумулятор ємністю 17,8 кВт/год. Він підтримуватиме стандартну зарядку 200 В, а запас ходу машини з ним становитиме лише 180 кілометрів. Привід – передній. Потужність електромотора становитиме 34 кВт чи 46 кінських сил.

У Японії готують маленький електрокар із ціною до 383 000 грн

Головною «фішкою» MiMoS має виявитися його ціна, яка буде набагато нижчою, ніж у всіх його конкурентів у Японії. За автомобіль мають намір просити всього 1,5 мільйона ієн, що еквівалентно сумі в 383 000 грн за поточним курсом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: