Новий кросовер Toyota за 8 000 000 грн показали на офіційних тизерах

Підпишись на нас:

До прем’єри першого в історії Toyota люксового кросовера залишається лише кілька днів. Машину, яка має отримати ім’я Century SUV, буде представлено вже 6 вересня. Напередодні цієї події «Тойотівці» випустили серію тизерних зображень, що демонструють деякі елементи дизайну нового автомобіля.

Подробиці

На фірмових картинках показані як передок, так і задня частина авто, а також частково боковина кузова. Головна оптика машини складатиметься з роздвоєних блоків, усередині яких розташуються С-подібні світлодіодні вогні.

Новий кросовер Toyota за 7 690 000 грн показали на офіційних тизерах

Капот машини отримає об’ємні выштамповки з боків, а решітка радіатора обзаведеться стільникової структурою. Посередині «гриля» чудово проглядається логотип у вигляді птаха Фенікса, який є характерною рисою преміальних седанів Century.

Форма задніх ліхтарів у люксовому кросовері Toyota буде відповідати світлотехніці спереду, причому до внутрішнього наповнення. Як видно на рендерах корми, різниця полягає тільки в кольорі внутрішнього малюнка.

Новий кросовер Toyota за 7 690 000 грн показали на офіційних тизерах

Як основа для Century SUV виступить платформа кросовера Toyota Grand Highlander, який «розтягнуть» до 5,2 метрів. Лінійка двигунів моделі включатиме силову установку, яка раніше дісталася нової моделі Lexus TX.

Йдеться про 3,5-літровий бензиновий ДВС, що працює у зв’язці з електромотором. Максимальна віддача такого тандему дорівнюватиме 406 кінським силам, а поєднуватись вона має з восьмидіапазонним «автоматом» і системою повного приводу.

Новий Century SUV заявлений як глобальна модель, а значить, буде продаватися не тільки в Японії, але і в інших країнах світу. Цінник на нього ще не оголошений, але ходять чутки, що за машину проситимуть близько 30 мільйонів ієн (приблизно 7 690 000 грн).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: