В гаражі знайшли унікальний пікап з 6-літровим двигуном Chevrolet SSR

Підпишись на нас:

Коли ви чуєте термін «цінна знахідка в гаражі», ви, ймовірно, думаєте про класичний європейський спортивний автомобіль або цінний американський маслкар, який гниє десятиліттями. Ця знахідка трохи інша.

Подробиці

Автомобіль Chevrolet SSR, який нещодавно знайшли в сараї в США та продали на eBay. За нього вдалося отримати 49 875 доларів США, вражаючу суму, враховуючи, що в США доступно багато інших вживаних SSR за ціною менше 20 000 доларів.

Chevrolet SSR

У списку немає жодних деталей, які б показали, чому цей SSR був припаркований у пустому гаражі, а також не зазначено, як довго він зберігався. Однак надані фотографії ексцентричного пікапа показують, що його знайшли обліпленим товстим шаром бруду. Судячи з усього, він зберігався в «середовищі з контрольованим кліматом», його ніколи не торкався дощ і його навіть не мили. Однак він відчайдушно потребує мийки.

Безсумнівно, робить цей SSR особливо привабливим для колекціонерів той факт, що він проїхав лише 1528 км з моменту створення, що, ймовірно, робить його одним із екземплярів з найменшим пробігом у світі. Також кажуть, що на ньому немає подряпин, іржі та вм’ятин, а також він поставляється з чистим звітом по Carfax.

Chevrolet SSR

Chevrolet SSR, безумовно, є одним із найцікавіших пікапів, коли-небудь створених General Motors, і хоча він проіснував лише три роки, вважається, що було виготовлено понад 24 000 одиниць.

Chevrolet SSR

Крім інтригуючого дизайну вантажівок, моделі 2005 і 2006 років особливо бажані, оскільки вони мають атмосферний двигун LS2 V8, який у новому вигляді мав 390 к.с., що дозволяло вантажівці розганятися до 96 км/год за 5,29 секунди.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: