Назад в минуле з BMW: в Києві сфотографували рідкісний родстер Z1 (фото)

Підпишись на нас:

Якщо ви не бачили двомісного родстера BMW Z1, тоді маєте таку можливість. В Києві сфотографували цей рідкісний спорткар. Всього в серії таких було випущено 8000 одиниць. Фотографії з родстером опублікували в Instagram на сторінці luxurycars.ukraine.

BMW Z1

BMW Z1 належить до класу компактних кабріолетів, побудованих на платформі BMW 3 Series E30. Їх випускали з 1989 по 1991 роки. В лінійці з цією моделлю були також Z3, Z4 і Z8. Сфотографований в Києві спорткар є одним з кількох, які зареєстровані в Україні. Всього їх не більше 3-4 екземплярів. До речі, цей Z1 не часто можна побачити в повсякденному житті, але він часто приймає участь в автомобільних шоу та фестивалях.

BMW Z1

Кабріолет має характерний для нього клиноподібний силует та загострену форму капоту. А ще в нього вузька решітка та великі фари, які неможливо сплутати з іншими. Двері відкриваються вниз у поріг. Оснащені електроприводом.

BMW Z1

Кабріолет розганяється до сотні за 7,9 секунди. Максимальна швидкість становить 225 км/год. Авто оснащене шестициліндровим двигуном об’ємом 2,5 л та потужністю 170 к.с. Працює в парі з 5-ступінчастою МКПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: