5 кросоверів і позашляховиків Toyota, які з великою ймовірністю проїдуть без поломок 400 000 км

Підпишись на нас:

Компанія Toyota славиться своєю лінійкою SUV-моделей, які, як і легкові машини марки, вважаються одними з найнадійніших автомобілів на планеті. Але які з них можна назвати найміцнішими. Відповісти на це запитання вирішили американські журналісти з видання Motorbiscuit.

Подробиці

У своєму рейтингу вони спиралися на дослідження американського агентства iSeeCars, в якому давався шанс тим чи іншим автомобілям подолати пробіг в 250 000 миль або 400 тисяч кілометрів.

Що цікаво, у звіті iSeeCars, в середньому, автомобілі мають всього 11,8% шансу досягти цієї позначки на одометрі без будь-яких технічних несправностей, але у випадку з окремими кросоверами і позашляховиками Toyota цей показник набагато вищий.

Так, наприклад, найбільша можливість наблизитися до пробігу в 400 тисяч кілометрів без поломок (47,9%) є у:

  1. власників позашляховиків Toyota Land Cruiser;
  2. срібло з невеликим відставанням дісталося Toyota Sequoia (47,1%);
  3. бронзу отримав Toyota 4Runner із результатом 41%.

Значно в прогнозованій надійності цій рамній трійці поступаються популярні кросовери японської марки, але все ж таки входять до ТОП-5 за цим показником.

Наприклад, Toyota RAV4 за версією американських аналітиків, здатний подолати позначку пробігу в 400 тисяч кілометрів у 18,1% випадків, а Toyota Highlander має лише 17,5-відсотковий шанс досягти такого самого показника.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: