В ідеально відреставрований VW T1 Samba встановили двигун Porsche

Підпишись на нас:

Повної реставрації зазанав VW T1 Samba 1965 року і отримав новий двигун Porsche, оновлене шасі, колеса Fuchs і шкіряний салон.

Подробиці

Автомобіль був виготовлений компанією Creative Coachworks і зараз виставлений на продаж компанією DD Classics у Лондоні. Він заснований на рідкісному 21-віконному автобусі Samba 1965 року, імпортованому до Великобританії з Японії. Завдання реставраторів полягало в тому, щоб створити VW T1, який міг би рухатися зі швидкістю 160 км/год на автобані, з необхідною силовою установкою, покращеною керованістю та системою гальмування.

Найголовніша модифікація ховається під задньою частиною. 3,2-літровий шестициліндровий двигун був взятий від Porsche 911 Carrera 80-х років і передаває потужність на задні колеса через п’ятиступінчасту механічну коробку передач. У списку не згадуються показники потужності та крутного моменту, але ви можете сміливо очікувати, що ці показники перевищать утричі можливості оригінального автобуса. Він також отримав вдосконалені дискові гальма з червоними супортами, занижену підвіску та повний каркас безпеки для додаткової жорсткості.

Зовнішній вигляд отримав двоколірну обробку з чорно-білим кузовом (Peugeot Mica Black / Nissan Pearl White), а також пофарбовані в чорний колір бампери та рамки передніх фар. Справжні 16-дюймові колеса Fuchs видають зв’язок з Porsche, а подвійні хромовані вихлопні труби показують, що це не типовий VW. Реставрація включала велику роботу над кузовом перед нанесенням нової фарби, а також нове скло та ущільнювачі для всіх 21 вікон.

Інтер’єр також був оновлений, з чорною шкіряною оббивкою з кремовими акцентами, що охоплюють усі зони, включаючи панель приладів, двері, сидіння та каркас безпеки. Спереду є обтягнуте алькантарою триспицеве ​​кермо зі значком Porsche, додатковими значками VDO, трьома сидіннями та РК-екраном на даху. Задня частина кабіни була перетворена на вітальню з розташованими на протилежній стороні лавками, круглим столиком і речовими відділеннями. Для розваг тут є ігрова приставка, оновлена ​​аудіосистема та DVD-програвач. Нарешті, дах обтягнутий замшею з дуже великим люком Webasto з ручним керуванням.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: