В Україні з’явився кросовер Ford з витратою палива менше 6 літрів на 100 км

Підпишись на нас:

В Україні представлено гібридну версію кросовера Ford Kuga, яка стала найпотужнішою та найекономічнішою моделлю у нас у країні, зазначається на сайті розробника.

Подробиці

Презентований напередодні “гібрид” приріс 4-циліндровим бензиновим двигуном на 2,5 л. Його сумарна потужність сягає 190 “конячок”. Авто доступне в передньо- і повнопривідному виконанні з трохи меншим об’ємом багажника відносно бензинових і дизельних аналогів (486 л замість 556 л).

Економічний гібридний кросовер Ford Kuga вже в Україні: подробиці та ціни

Передньопривідний Ford Kuga 2023 здатний розганятися до 100 км/год за 9,1 секунди, а повнопривідна версія робить це за 9,5 сек. Середня витрата палива на 100 км становить 5,4 і 5,7 літрів відповідно. Гранична швидкість обох версій сягає 196 км/год.

Економічний гібридний кросовер Ford Kuga вже в Україні: подробиці та ціни

Новий Ford Kuga гібридного типу доступний у двох версіях:

  • базовій Titanium (від ₴1 457 308) з двозонним клімат-контролем, датчиками світла та дощу, безключовим доступом, камерою заднього виду, парктроніком, підігрівом передніх сидінь і керма, навігатором, системами автоматичного гальмування та утримання в смузі;
  • поліпшеній ST-Line X (від ₴1 724 079) з доданими діодними фарами, оздобленням салону штучною шкірою, проєкцією на лобове скло, паркувальним автопілотом, підігрівом задніх сидінь, електроприводом крісла водія та дверцят багажника, багатим набором систем безпеки, включно з контролем “сліпих” зон, розпізнаванням дорожніх знаків і системою напівавтономного руху в заторах.

Економічний гібридний кросовер Ford Kuga вже в Україні: подробиці та ціни

Новинка вже доступна для придбання за вказаними вище гривневими цінами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: