Україна отримає від США 190 бронемашин Roshel Senator MRAP

Підпишись на нас:

Оглядачі Army Recognition повідомили новину, що Державний департамент США зробив замовлення на 190 бронеавтомобілів Roshel Senator MRAP. Вони будуть передані Національній поліції та прикордонним військам України.

Бронемашини в умовах війни дуже потрібні. Особливо, коли мова йде про їх використання на сильно замінованих територіях. Бронемашини Senator MRAP мають характеристики, які дають високий рівень захисту, який відповідає стандартам STANAG 4569 AEP 55, рівень 2. І це одночасно актуально як для балістичного, так для вибухового захисту.

Roshel Senator MRAP оснащено бронюванням основних механічних вузлів. Окрім того, автомобілі мають надміцні дверні петлі, які виготовлені за військовим зразком. Скло в бронемашині багатошарове, тож воно не тільки витримує кулі, але й не дає сколів. Також автомобіль оснащено сидіннями з протимінним захистом та камерами зовнішнього огляду на 360 градусів.

Повнопривідний Senator MRAP їздить з дизельним двигуном V8. Об’єм 6,7 л. Потужність — 330 к.с. при 2600 об/хв і 750 к.с. при 2000 об/хв. АКПП 6-ступінчаста.  Шини оснащені системою run-flat і мають розміри 325/85 R16 — 285/65/17. Запас ходу Senator MRAP становить 257 л, що дозволяє йому долати до 800 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: