Назвали 3 вживаних кросовери Honda, які проїдуть півмільйона кілометрів

Підпишись на нас:

Автомобілі Honda завжди вважалися одними з найнадійніших серед японських автовиробників, конкуруючи за цим показником із моделями Toyota. Причому найнадійнішими вважалися, як седани цієї компанії, так й позашляхові моделі.

Подробиці

Американський портал MotorBiscuit з опорою на місцеве авторитетне дослідницьке агентство iSeeCars назвав три кросовери Хонди, які з великою ймовірністю проїдуть без технічних проблем понад 250 000 миль або близько 500 000 кілометрів.

Відкрив цей список найпопулярніший SUV у гамі японського автовиробника – CR-V. У випадку з ним досягти позначки на одометрі півмільйона км можна з шансом у 27,5%.

Розкрито 3 кросовери Honda, які легко проїдуть півмільйона кілометрів

Зовсім небагато за цим показником його випереджає модель Element. Як стверджують експерти, цей автомобіль Honda має шанси в 27,8% протриматися до 500 000 кілометрів.

Розкрито 3 кросовери Honda, які легко проїдуть півмільйона кілометрів

Щодо лідера у цьому списку, з великим відривом перед двома іншими учасниками ТОП-3 переміг позашляховик Pilot.

Розкрито 3 кросовери Honda, які легко проїдуть півмільйона кілометрів

Найбільший у лінійці японського автовиробника кросовер за підрахунками аналітиків здатний проїхати 500 тисяч кілометрів без технічних несправностей із 42,7-відсотковим шансом, що є одним із найкращих показників у класі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: