Нового конкурента кросоверу Hyundai Creta від Honda оцінили у 500 000 грн

Підпишись на нас:

На початку цього літа Honda представила на суд громадськості новий субкомпактний кросовер, який має боротися за покупців з бестселером Hyundai Creta, а також іншими представниками цього висококонкурентного SUV-сегменту. Напередодні стало відомо, що машина вийшла на перший ринок.

Подробиці

Дебютною країною, де почалися продажі нового паркетника Honda, який отримав ім’я Elevate, виявилася Індія, де паралельно зі стартом реалізації розкрили його офіційний цінник.

Там за машину мають намір просити від 1 мільйона 100 тисяч місцевих рупій до 1 мільйона 600 тисяч рупій.

Нового конкурента Hyundai Creta від Honda оцінили у 496 000 грн

Нагадаємо, Honda Elevate призначений для ринків країн, що розвиваються. Його довжина становить 4,3 метра, ширина – 1,8 метра, висота – 1,6 метра, а розмір колісної бази дорівнює 2,6 метрам.

Нового конкурента Hyundai Creta від Honda оцінили у 496 000 грн

В основі кросовера лежить модульна архітектура Global Small Car, на якій раніше були збудовані компактні моделі Fit/Jazz.

Нового конкурента Hyundai Creta від Honda оцінили у 496 000 грн

Продавати Elevate на всіх ринках «хондівці» планують з безальтернативним атмосферним півторалітровим мотором, що видає 121 кінську силу і 145 Нм крутного моменту. Асистувати йому належить 6-ступінчастій МКПП або фірмовому хондовському варіатору. Привід таких машин буде тільки переднім.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: