З’явилися зображення нового “недорогого” позашляховика Toyota Land Cruiser Mini

Підпишись на нас:

Трохи більше тижня тому ми розповідали про те, що Toyota збирається розширити сімейство Land Cruiser, випустивши доступніший варіант таких позашляховиків у кузові «Міні». Інформація про це прийшла з Таїланду, де збирають модель Fortuner, яка, за чутками, має лягти в основу перспективного автомобіля. А тепер підтвердити ці наміри “Тойоти” вирішили і в Японії.

Подробиці

На сторінках одного з популярних у «країні сонця, що сходить» автомобільних журналів нові рендерні зображення демонструють дизайн Land Cruiser Mini.

Як можна помітити на цих картинках, машині з великою ймовірністю дістанеться той же дизайн, який раніше був реалізований в проекті нового покоління Land Cruiser Prado (він же Land Cruiser 250).

З'явилися зображення нового "недорогого" позашляховика Toyota Land Cruiser Mini

Єдина візуальна різниця між машинами, помітна оку, пов’язана з їх розмірами, які у випадку з варіантом Mini набагато компактніші.

Стверджується, що як платформа для нового позашляховика Toyota буде використовуватися архітектура моделі Fortuner, але цей «всюдихід» набагато більший за передбачуваний автомобіль. Як японські інженери збираються вкоротити його шасі – поки що можна тільки здогадуватися.

Якщо вірити інсайдерам, зараз проект компактного варіанту Land Cruiser зветься 500D і припускає, що довжина такого автомобіля складе 4400 мм при колісній базі в 2600 мм.

Завдяки невеликим розмірам, а також іншій технічній частині в Toyota розраховують зробити позашляховик бюджетною версією Prado/250, що має залучити покупців, у яких немає коштів для покупки оригінального «всюдихода».

З'явилися зображення нового "недорогого" позашляховика Toyota Land Cruiser Mini

Прем’єра такого автомобіля може відбутися до кінця 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: