З’явилися зображення нового “недорогого” позашляховика Toyota Land Cruiser Mini

Підпишись на нас:

Світ караванінгу та кемперів останніми роками в моді, а це означає, що й без того високі ціни на автобудинки збільшуються неймовірними темпами.

Подробиці

Що робити, якщо хочеться подорожувати з великим комфортом, але в розпорядженні є лише простий комерційний фургон Fiat Ducato, показали автори YouTube-каналу Ladi & Margaret, які побудували крутий будинок на колесах власними руками.

Тепер вони продають інструкцію щодо переобладнання таких машин в інтернеті за 125 доларів.

Перетворення пересічного італійського фургона на зручний кемпер далося сімейній парі непросто. Для того щоб вдихнути в нього життя, їм знадобилося 3 роки. Весь тривалий процес перетворення звичайного Ducato на вражаючий та сучасний кемпер вони вмістили у 36-хвилинний гіпнотичний ролик.

З'явилися зображення нового "недорогого" позашляховика Toyota Land Cruiser Mini

Судячи з кадрів з відео, процес трансформації «Фіату» в кемпер розпочався з повного розбору, покриття антикором днища, а також наклейки на підлогу ковроліну, вирізування вікон і створення підніжок з боків.

З'явилися зображення нового "недорогого" позашляховика Toyota Land Cruiser Mini

Далі було підготовлено резервуар для води, зроблено шумоізоляцію, електричний підйомник для велосипедів, змонтовано міні-кухню та інтелектуальні рішення для зберігання речей, а також сонячні батареї на даху.

Творці машини стверджують, що їх інструкція з перетворення Fiat Ducato в автокемпер включає весь список необхідних елементів для цього процесу, а також схеми і 3D-зображення, які при бажанні дозволяють реалізувати цей задум не за 3 роки, як це вийшло у них, а лише за кілька місяців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: