Показали пікап Ram 1500 REV з запасом ходу 800 км і вантажопідйомністю більше 6000 кг

Підпишись на нас:

Через кілька тижнів після презентації на виставці CES вражаючого концепту електричного пікапа Ram 1500 REV, який буде конкурувати з Ford F-150 Lightning і Chevrolet Silverado EV – реальність виглядає менш захоплюючою.

Подробиці

Cерійна модель дуже нагадує модель з стандартним двигуном ДВЗ. Ram 1500, дуже схожий на Ford F-150 Lightning. Він має таку саму форму, що й пікап Ford, але головними відмінностями є оновлені передня та задня частини, які імітують сучасний стиль концепту. Це включає в себе футуристичні фари, решітку радіатора, логотип і виготовлені на замовлення колеса.

Ram 1500 REV

Про серійну вантажівку було розкрито дуже мало інших деталей, але, дивлячись на фотографії, ми бачимо, що вона має кузов кабіни, яка навряд чи дасть змогу помістити там третій ряд сидінь. Хоча, цілком можливо, що Ram може запропонувати додаткові конфігурації в майбутньому.

З боку пасажира доданий дисплей, який схожий на той, що використовується в Jeep Grand Wagoneer і судячи з фото – програмне забезпечення для центрального екрана інформаційно-розважальної системи у них також схоже.

Ram 1500 REV

Раніше Ram підтвердив, що 1500 REV буде побудований на платформі STLA, яка повинна запропонувати понад 804 км повністю електричного запасу ходу, що, якщо це правда, перевершить більшість його конкурентів.

Компанія також заявила, що пікап може «набрати» до 160 км запасу ходу приблизно за 10 хвилин, за допомогою швидкої зарядки 800 вольт постійного струму на потужності до 350 кВт.

В Ram заявили, що він «лідируватиме в змаганнях по вантажопідйомності». Експерти припускають, що пікап точно зможе буксирувати понад 4535 кг, як у Chevrolet Silverado EV і Ford F-150 Lightning і навіть спробує перевищити заявлені Tesla Cybertruck 6 350 кг.

Виробництво та продажі нового Ram 1500 REV розпочнуться у 2024 році, а додаткова інформація буде опублікована в найближчі місяці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: