Chery готує новий бюджетний кросовер, який може виявитися більшим за Tiggo 9

Підпишись на нас:

Нещодавно китайський автовиробник Chery представив свою найбільшу модель у лінійці кросоверів – Tiggo 9. Але в «Піднебесній» вже стартували тести чергового нового «паркетника» Chery, який має виявитися навіть більшим за «Тігго 9».

Подробиці

Новинку, відому зараз під заводським найменуванням Т28, зафіксували під час дорожніх випробувань у КНР.

Кузов машини традиційно для моделі, що ще не дебютувала, був прихований щільним камуфляжем, але деякі важливі елементи дизайну автомобіля вже помітні.

Так, наприклад, спереду машині дістанеться вертикальна решітка радіатора, а також ряд деталей, схожих з Tiggo 9. При цьому крила і двері у T28 власні, а довжина повинна скласти близько 5 метрів (у «дев’ятки» цей показник дорівнює 4,8- метрів).

Cherry Т28

Як платформа для моделі має виступити архітектура T2X, яка була створена для розробки середньорозмірних та повнорозмірних кросоверів.

Cherry Т28 Cherry Т28 Cherry Т28

Продавати новий позашляховик Chery збираються, як у версії з двигуном внутрішнього згоряння, – 2-літровий 261-сильний бензиновий агрегат TGDi (400 Нм), агрегатований 7-швидкісним «роботом» або 8-діапазонним «автоматом», так і в гібридному виконанні. Що стосується гібридного варіанту, то для нього можуть задіяти більш сучасний 2-літровий турбомотор, що працює у зв’язці з 3-швидкісною коробкою DHT.

Прем’єра новинки Chery має відбутися на початку 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: