Не відкладати життя на потім: в Україні зріс продаж авто преміум класу

Підпишись на нас:

Війна змусила нагадати українцям, що не варто відкладати життя на потім, а тому, згідно останніх даних, на українському ринку збільшилась на 20% частка преміальних авто. Станом на лютий 2023 року українці віддають перевагу дорогим німецьким кроссоверам.

На українському авторинку є падіння попиту, що не дивно, проте зростає його якість. Минулого місяця кожен п’ятий проданий автомобіль належав до преміум сегмента. Такими даними поділилася інформаційно-аналітична група AutoConsulting.

Згідно даних, моделі преміум класу зайняли 20,7% ринку нових авто. Для порівняння: за результатами 2022 року цей показник становив 17,5%. Ще більше зросла частка преміальних кросоверів – вона сягнула рекордних 22,5%. У сьогоднішньому стані речей перевагу віддають дорогим моделям підвищеної прохідності.

Лідерами у преміум сегменті є Mercedes-Benz та BMW. Найпопулярніші авто преміум класу в Україні за січень 2023 року:

  • Mercedes-Benz GLE
  • BMW X5
  • Mercedes-Benz GLS
  • BMW X7
  • BMW X6

1 коментар

  1. Радію, що українці вибирають якість! На фоні масового завозу старих авто з Європи, війни, показник 22,5% говорить про те, що люди працюють та заробляють. Ще треба захистити себе від непередбачуваних подій з власністю, а саме застрахувати модель преміум класу. Автострахування в стабільній страховій компаніі надасть власнику впевненість та спокій. Звертайтеся, кваліфіковано надам пояснення, щодо Правил та договору страхування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: