Майже новий пікап SsangYong із двигуном Ford V8 продають за 200 000 грн

Підпишись на нас:

На одному з майданчиків, що займається продажем автомобілів у США, опублікували оголошення, що пропонує придбати пікап SsangYong Actyon Sports, але непростий. По-перше – він вважається екзотикою для Північної Америки, оскільки його не ввозили туди офіційно, а по-друге – він має незвичайний двигун.

Подробиці

Стверджується, що 4 тисячі таких машин у 2008 році все ж таки змогли дістатися США під крилом електроенергетичної компанії, яка збиралася переробити їх в електромобілі, проте зіткнулася з проблемою. Гвинтові пружини пікапів не витримували високу вагу тягових акумуляторів, а самі батареї були дуже дорогими.

Майже новий пікап SsangYong із двигуном Ford V8 продають за 219 000 грн

У результаті всю цю партію пікапів роздали місцевим жителям майже задарма, а кілька її екземплярів дісталися автомеханіку Джиму Шмідту, який встановив у них нестандартні двигуни від Ford.

Майже новий пікап SsangYong із двигуном Ford V8 продають за 219 000 грн

Виставлений на продаж пікап SsangYong обладнаний 4,7-літровим двигуном Ford V8 з індексом 289 потужністю 271 кінська сила. Його можна зустріти в класичних Mustang.

На машині пересувався батько власника цього Actyon Sport, але виїжджав хіба до найближчого магазину, та й то вкрай рідко. Так що автомобіль проїхав за 15 років лише 10 тисяч кілометрів, а на його сидіннях навіть збереглася поліетиленова упаковка.

Майже новий пікап SsangYong із двигуном Ford V8 продають за 219 000 грн

Зараз такий незвичайний варіант пікапа SsangYong хочуть продати за 5 900 доларів або 219 000 грн за поточним курсом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: