Скласти авто власноруч: для шанувальників мінікарів представлено новинку

Підпишись на нас:

Шанувальники мінікарів отримали гарну звістку, адже тепер вони власноруч можуть зібрати свій Peel P50. Вартість комплекту для самостійного збирання починається від 12 600 доларів.

Для любителів мініатюрних автомобілів розроблено «конструктор», що дозволяє зібрати електро Peel P50. Про це повідомили на сайті electrek. Популярний Peel P50 представлений ще на початку 1960-х. У свій час він був найменшим серійним авто у світі. Peel P50 створювався для недалеких міських подорожей, а сама модель ніколи не мала задньої передачі. На жаль, виробництво авто припинилося 1965 року. Через деякий час шанувальники мінікара змогли відновити виробництво і бренд продовжив випуск.

Компанія P50 Cars створила репліку автомобіля, що містить як бензиновий двигун, так і електромотор. Версія на електротязі видає потужність 5,5 к. с. і може розганятися до 45 км/год.

У комплект для збирання автомобіля входять: колеса, кузов, сидіння, кермо, трансмісія і багато іншого, необхідне для збирання найменшого в світі електромобіля. Зібрати своє авто можна за 2 доби. Якщо у вас не вистачає терпіння чи умінь на роботу, P50 Cars пропонує вже зібрані автомобілі. Готовий електромобіль комплектується освітленням, звуковим сигналом, гальмами та дзеркалами заднього виду. З лівого боку автомобіля розташовані єдині двері.

Якщо вартість комплекту для самостійного збирання починається від 12 600 доларів, то повністю зібрана модель коштуватиме 16 970 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: