На Кіровоградщині створили позашляховик на базі ЗАЗ-968 в комплекті з мотоциклом для прогулянок по бездоріжжю

Підпишись на нас:

ЗАЗ-968 — задньопривідний легковий автомобіль, який випускали на Запорізькому автомобілебудівному заводі з 1971 по 1994 рік. Свого часу багато таких «бігало» по вулицям. Та й зараз по дворах ще можна побачити такі екземпляри.

«Запорожці» цінуються автолюбителями, тому їх досить часто переробляють. Нещодавно ми розповідали про золотий «Запорожець», який тюнінгували та здають в оренду на фотосесії. Тепер черга більш практичного авто, а не лакшері. Мова піде про авто, на якому можна їздити в ліс та на рибалку, бо в такі місця варто їздити на позашляховиках.

Авторський позашляховик на базі ЗАЗ-968

Мешканець з міста Кіровоград створив саме таку машину — з підвищеною прохідністю. Він об’єднав в ньому найкраще з досвіду міжнародного автопрому, тож в результаті вийшов пікап з рисами УАЗ. Зрештою, це так і виглядає — на рамі УАЗ встановлено кузов «Запорожця». Вийшло схоже на Ford Ranger Standart Cab или Dodge Ram 1500 Standart Cab.

Авто оснащено двигуном об’ємом 3,0 л. Воно проїхало вже 100 000 км, а позаду є кріплення для мотоцикла. Та й сам мотоцикл також є в комплекті. Цікавий автомобільний проєкт, виконаний власними силами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: