Перший пікап Kia: з’явилися детальні зображення екстер’єру

Підпишись на нас:

Південнокорейський автовиробник Kia активно намагається влитися у новий для себе сегмент автомобілів у кузові пікап. Ще минулого року топ-менеджери компанії заявляли, що збираються випустити до 2027 року навіть не один, а одразу кілька перших представників цього сегменту.

Подробиці

Принаймні, для одного з них вже визначили назву – машину назвуть Tasman. Як вона виглядатиме, показали в Мережі незалежні художники з «NYMammoth».

Розробка Kia Tasman зараз знаходиться на початковій стадії, так що всі прототипи, які зрідка трапляються в об’єктиви фотошпигунів, обкатуються в тестових мулах Kia Mohave.

Kia Tasman – з'явилися перші зображення

Визначити, що ховається під таким 100-відсотковим маскуванням неможливо, але корейські дизайнери впевнені, що новинка частково запозичить екстер’єр у інших моделей компанії, у тому числі Mohave.

Kia Tasman – з'явилися перші зображення

Попереду пікапу дістанеться така ж оптика, зістикована з радіаторними ґратами «ніс тигра». З боків бампера розташуються дворівневі протитуманки, а його нижню частину прикриє спеціальна губа та сталевий захист двигуна та коробки передач.

З боків машини можна помітити спеціальні підніжки, які забезпечать більш зручний доступ у салон автомобіля, що має високий дорожній просвіт, а ззаду розташується стандартна для цього класу за розмірами вантажна платформа.

Kia Tasman – з'явилися перші зображення

Про те, якою виявиться технічна сторона Tasman, поки що сказати складно, але зрозуміло, що у пікапа буде 2-рядна кабіна. Очікується, що він зможе перевозити майже тонну вантажу, а також зможе витримувати буксирування причепа масою до 3,5 тонн.

Презентація Kia Tasman відбудеться в 2024 році, а через рік машина стане на конвеєр заводу в Південній Кореї і з’явиться у продажу як на місцевому, так і на експортних ринках.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: