Оператори безпілотників FPV знищили 100 одиниць ворожої техніки за 2 тижні

Підпишись на нас:

В Службі безпеки України продемонстрували ураження техніки окупантів за допомогою FPV-дронів. Відеоролик з’явився на офіційному каналів СБУ в Telegram.

За офіційними даними, протягом декількох тижнів бійці центру спеціальних операцій “А” СБУ знищили 13 ворожих танків, 22 бойові броньовані машини (ББМ), 15 артилерійських систем, 32 одиниці автомобільної техніки, два засоби спостереження та 40 вогневих позицій і фортифікаційних споруд.

На додачу СБУ разом з ЗСУ знищили 4 реактивні системи залпового вогню (РСЗВ), 6 артилерійських систем і 1 станцію радіоелектронної боротьби.
Звісно, що поруч з відмінусованою технікою є цифри знищених окупантів – близько 50 чоловік.

Оператори безпілотників FPV знищили 100 одиниць ворожої техніки за 2 тижні

Дрон FPV мають функцію передавання відео в реальному часі за допомогою камери, яка встановлена в передній частині дрона. FPV-дрони ведуть прямий репортаж з місця подій та керовані за допомогою спеціальної гарнітури.

Ці безпілотники мобільні та швидко змінюють траєкторію руху. Дрони можуть розганятись до 170 км/год. Оператори дронів одягають спеціальні окуляри, а тому складається враження, що військовий «сидить в кабіні» та керує безпілотником з місця подій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: