Чому важливо знищувати російський С-400 «Тріумф» в Криму: пояснення експерта

Підпишись на нас:

На озброєнні армії росії знаходиться великий арсенал пускових установок С-400 “Тріумф”. Звісно, що географія їх дислокації ускладнює процес їх знищення. Однак розташування цих комплексів в Криму дозволяє нашим Збройним Силам уражати їх.

Чому важливо знищувати російський С-400 «Тріумф» в Криму: пояснення експерта

За словами військового експерта Андрія Крамарова: «Більшість комплексів заховані в глибині території рф, але ті, що розташовані на тимчасово окупованій території України, ми знищуємо в доволі непоганих темпах. Насамперед у тимчасово окупованому Криму, де ми проріджуємо систему ППО ворога в західній частині півострова. Це є абсолютно логічним, адже є підозри, що таким чином ми пробиваємо коридор через щит ППО противника для інших наших типів озброєння”.

Наразі сказати точну кількість установок на озброєнні рф складно, адже один комплекс з командним пунктом і радіолокаційною станцією може мати 4-12 пускових установок. Якщо брати до уваги історію, то на момент прийняття на озброєння цього комплексу, рф зареєструвала понад 480 пускових установок.

Так, ніби така кількість установок і здається великою, однак якщо говорити про цю кількість через призму площі території рф, то вони не можуть покрити ними всю територію країни.
С-400 «Тріумф» не є сто відсотків надійною системою, адже у 2017 році було завдано удар ракетами “Томагавк” по російському військовому аеродрому в Сирії. Там нібито працювали в комбінації комплекс С-400 і “Панцир С1”. При цьому вони пропустили 18 з 18 ракет.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: