Новий бюджетний хетчбек Mazda 2 з роторним двигуном показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

Ні для кого не секрет, що в останні роки Mazda активно працює над відродженням роторного двигуна, в якому будуть виправлені всі недоліки, властиві його попереднику. Однією з машин, яка має першою отримати його, називають компакт Mazda 2. Яким виявиться дизайн цієї моделі показали незалежні дизайнери з Японії.

Подробиці

Актуальне покоління «двійки» існує з 2014 року і поки що піддається лише невеликим оновленням. Вочевидь, що у «Мазді» серйозно вкладаються у наступну генерацію цього хетчбека, і намагатимуться зробити його цілком новим, який зовсім не буде схожим на попередника.

Судячи з рендерів незалежних дизайнерів, машині справді може дістатися зовсім новий дизайн, який змінить Mazda 2 до невпізнання.

Mazda 2

Спереду 5-дверка матиме дизайн з круглими фарами та бумерангоподібними світлодіодними денними ходовими вогнями, а також напівовальними радіаторними ґратами та бампером незвичайної форми з нішами з боків для протитуманних ліхтарів.

Серйозним змінам піддасться і корма хетчбека, де встановлять округліші ліхтарі, інші п’яті двері, і новий задній бампер.

Mazda 2

Вінчати картину належить 2-колірному забарвленню, в якому капот, дах і двері багажника будуть контрастувати з рештою кузова.

Що стосується агрегатної складової, то, крім роторного мотора для нової «Мазди 2», розглядаються як повністю електричні, так і традиційні бензинові мотори SkyActive-X.

На прем’єру цієї новинки варто чекати не раніше осені 2024 – весни 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: