На BMW 5-серії встановили крила і запустили «в політ»

Підпишись на нас:

На французькому ютуб-каналі Vilebrequin показали автомобіль на дистанційному керуванні, який спробували змусити літати.

Подробиці

Маючи розбитий BMW 5-ої серії і крила від гідролітака, команда Vilebrequin хотіла побачити, чи можна принаймні трохи змусити автомобіль літати. Для цього вони оснастили автомобіль системою дистанційного керування та побудували масивну рампу заввишки вісім метрів. Це, за їх словами, найдорожче відео, яке вони коли-небудь створювали.

Пандус, що складалася з кількох транспортних контейнерів, коштував майже шестизначну суму. Але це була не перша їхня ідея. Спочатку вони хотіли, щоб пандус складався лише з одного транспортного контейнера заввишки лише 2,5 метра.

Їхня перша ідея полягала в тому, щоб самостійно керувати автомобілем і приземлитися в купі картонних коробок. Однак після визначення ціни вони зрозуміли, що купити стільки картонних коробок буде дорожче, ніж побудувати пандус, а також установку для керування дистанційним керуванням.

Хоча це був компроміс, вони вважали, що результат все одно буде вражаючим і мали рацію. Зрештою команді вдалося виїхати на пандус на швидкості близько 120 км/год, автомобіль пролетів 64 метри і зупинився через 156 метрів.

Хоча крила не дуже допомагали автомобілю літати, тест довів принаймні одне: стрибок на 156 метрів, ймовірно, найшвидший спосіб зняти двигун з автомобіля

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: