Муляж Leopard: як ЗСУ обманюють та вистежують противника на полі бою

Підпишись на нас:

Українські військові дуже винахідливі, а тому і мають перевагу над ворогом на полі бою. Нещодавно стало відомо, що компанія ТОВ “Інфоком ЛТД” створює макет танка Leopard на базі звичайного автомобіля. Відомо, що це не перший проєкт підприємства.

Муляж Leopard: як ЗСУ обманюють та вистежують противника на полі бою

Співзасновник та генеральний директор компанії Едуард Троценко стверджує, що до кінця вересня компанія закінчить проєкт “автономного активного манекена” німецького основного бойового танка Leopard.

За основу такого рухомого об’єкта беруть звичайний автомобіль, зазвичай це пікап Ford F-150. Компанія вже має вдали проєкт і по створенню безпілотного KrAZ Spartan.

Муляж Leopard: як ЗСУ обманюють та вистежують противника на полі бою

Після підготовки основи, автомобіль буде отримувати окремі модулі, які перетворять автомобіль на реалістичну копію німецького танка. Такі муляжі активно використовуються ЗСУ на всіх ділянках фронту.

Судячи з фото, таку конструкцію у вигляді танка можна, як пазл, перевозити по фронту та встановлювати на певних місцях. Завдяки технологіям, такий транспортний засіб може керуватись з пульта чи планшету.

Такі муляжі є дуже ефективними на полі бою, адже вводять окупантів в оману та дозволяють ЗСУ вистежувати цілі противника.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: