Оновлений варіант недорогого кросовера Ford показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

Близько тижня тому у Мережі з’явилися перші фотографії модернізованого паркетника Ford Puma. Машину сфотографували у рамках тестів, що проходять на дорогах Німеччини. Недовго думаючи автомобільні художники з іспанського порталу Motor.es підготували перший рендер, що демонструє дизайн «Пуми» після оновлення.

Подробиці

Як можна помітити за викладеним у Мережу зображенням, кардинальних змін в екстер’єрі Puma з рестайлінгом чекати не варто. Машині дістанеться колишній стиль, але з деякими доробками.

Так, наприклад, спереду у кросовера, який після зняття з виробництва Fiesta, займе нішу моделі початкового рівня, з’явиться трохи переглянута решітка радіатора, новий бампер і оптика. Крім того, якщо раніше шильдик з назвою марки розташовувався в «Пуми» на капоті, то тепер його перенесуть на передню решітку.

Оновлений варіант недорогого кросовера Ford показали на перших зображеннях

Оновлений варіант недорогого кросовера Ford показали на перших зображеннях

Певні зміни чекають на машину позаду, але торкнутися вони мають виключно малюнку ліхтарів.

А ось де можна чекати на широку модернізацію, так це всередині кросовера. Очікується, що в салоні оновленого «паркетника» дебютує повністю нова передня панель зі збільшеним до 12-дюймів дисплеєм мультимедійної системи, дефлекторами обдуви нової форми та з іншим розташуванням, ніж раніше, а також інша комбінація приладів та блок керування кліматичною системою.

Оновлений варіант недорогого кросовера Ford показали на перших зображеннях

Технічний бік кросовера поки тримається в секреті, але існує велика ймовірність того, що оновлений Ford Puma почнуть продавати в Європі навіть в електричній версії. Силову установку «паркетник» має успадкувати у фургона Ford E-Transit Courier, потужність якої дорівнює 134 кінським силам.

Крім батарейної модифікації у кросовера будуть і версії з бензиновими моторами, якими виступить літровий агрегат з трьома варіантами форсування (123,153 і 168 кінських сил), а також 1,5-літровий турбомотор на 197 к.с., зарезервований.

Прем’єра автомобіля відбудеться наприкінці цього – на початку наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: