Український бронемобіль «Новатор» врятував життя екіпажу після потрапляння російського дрону-камікадзе

Підпишись на нас:

Приватне підприємство «Українська броня», що спеціалізується на розробці та виробництві сучасної бронетехніки та озброєння, опублікувало кадри з бронемашиною «Новатор», як повідомляється, пошкодженої російським безпілотником «Ланцет».

Подробиці

«Ось так виглядає «Новатор» після атаки ворожого безпілотника «Ланцет», – повідомляє компанія на своїй сторінці у Facebook.

В “Українській бронетехніці” кажуть, що екіпаж вижив після того, як їх бронемашина “Новатор” була вражена російським боєприпасом “Ланцет”, який іноді називають “камікадзе”. Сталося це поблизу Бахмута.

За заявою представників компанії, бронеавтомобіль пройде ремонт і незабаром знову відправиться на поле бою.

«Новатор» — легкий тактичний автомобіль 4×4 на базі високопрохідного шасі підвищеної прохідності. Це сучасна легка броньована машина, розроблена та виготовлена ​​українським виробником оборонної техніки «Українська бронетехніка».

Автомобіль розрахований на розміщення п’яти осіб у розвідувальній конфігурації та може перевозити вісім-десять пасажирів у конфігурації, призначеній для транспортування особового складу.

Повна маса машини (GVW) БТР становить 8845 кг, а його максимальна вантажопідйомність і максимальна бойова маса становлять 1845 кг і 7945 кг відповідно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: