«Заряджений» кросовер Nissan вперше показали на гоночній трасі

Підпишись на нас:

Раніше Nissan підтвердив, що його  електромобілі будуть передані високопродуктивному підрозділу Nismo. Зараз ми вперше бачимо, над чим працювали інженери.

Подробиці

Перші шпигунські фотографії майбутнього Nissan Ariya Nismo зняті фотографами видання CarsCoops показують, чим він буде відрізнятися від стандартної моделі.

Nissan Ariya NISMO

«Зловлена» ​​під час пробігу по Нюрбургрингу модель насправді має чимало модифікацій у продуктивності, наприклад – заднє антикрило. На додаток до спойлера на даху, який можна знайти на стандартній моделі, Nismo додав заднє крило прямо над задніми ліхтарями, що, імовірно, покращить керованість у швидкісних поворотах.

Nissan Ariya NISMO

Внизу задній бампер і бічна спідниця, що веде до нього, також отримали нові складки. Спереду новий бампер додає нижню губу, яка, ймовірно, допоможе тримати Ariya приклеєною до дороги, коли рух стає звивистим.

Nissan Ariya NISMO

Крім того, передній повітрозабірник також здається більшим, ймовірно, щоб допомогти охолодити батареї та інші компоненти трансмісії, коли вони важко працюють. Бічні впускні отвори на обох кінцях решітки, здається, коротші та включають те, що може бути новим датчиком. Нарешті, колеса «взуті» в липкі шини Michelin Pilot Sport.

Nissan Ariya NISMO

Завдяки надзвичайно невеликій кількості камуфляжу, загальний ефект модифікацій цього тестового автомобіля робить його досить спортивним і є бажаним доповненням до вже гарної на вигляд моделі Ariya.

Nissan Ariya NISMO

Хоча Nissan не робив жодних офіційних заяв про потужність Ariya Nismo, звичайна Ariya на даний момент досягає максимуму в 389 к.с. (290 кВт) і 599 Нм крутного моменту в США. Поки не ясно, коли Nissan планує представити нову модель, орієнтовану на продуктивність.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: