Китайська компанія створила схожий на Suzuki Jimny електромобіль

Підпишись на нас:

Baojun оприлюднив зовнішній дизайн свого майбутнього позашляхового електромобіля під назвою «Yep». Повідомляється, що офіційний дебют моделі відбудеться на Шанхайському автосалоні 2023 року в квітні цього року, а вихід на ринок Китаю очікується в травні цього року.

Подробиці

У попередньому тизері модель з’явилася в концептуальній формі з брендом Kiwi, але, схоже, Baojun змінив плани і продовжить випускати власну позначку в остаточній серійній моделі. Як повідомляє CarNewsChina, китайською назвою електромобіля є 悦也 (YueYe), що англійською перекладається як «Так».

Baojun Yep

Baojun Yep виглядає дуже схожим на концепт, лише з кількома пом’якшеними функціями. Він має пропорції позашляховика, хоча і з легкосплавними дисками меншого розміру, ніж зазвичай. Дорожній просвіт, яскраво виражені крила, пофарбовані в чорний колір бампери, вбудовані захисні пластини та рейлінги на даху — усе це чудово поєднується, щоб створити чарівний електричний міський автомобіль. Інші круті деталі включають сучасні світлодіодні освітлювальні прилади з обох боків і крихітний виступ на бокових дверях багажника, оформлений під кришку запасного колеса.

Baojun Yep

Yep має дуже компактні розміри: 3381 мм у довжину, 1685 мм у ширину та 1721 мм у висоту. Це робить його на 214 мм коротшим за глобальні специфікації Suzuki Jimny з двигуном ICE , при майже однакових показниках ширини та висоти.

Baojun, суб-бренд спільного підприємства SAIC-GM-Wulling (SGMW), офіційно ще не оголосив специфікації. Однак більшість із них уже виявлено в документах, наданих Міністерству промисловості та технологій Китаю. Згідно з ними, Baojun Yep матиме єдиний електродвигун потужністю 67 к.с. і 140 Нм крутного моменту, який передає потужність на задню вісь і забезпечує максимальну швидкість 100 км/ год. На щастя, очікується, що в майбутньому з’явиться потужніший варіант із подвійним електродвигуном і повним приводом, що, ймовірно, покращить його позашляхові можливості. Що стосується дальності, то літій-залізо-фосфатна батарея здатна забезпечити адекватні 303 км, виміряні згідно з протоколом CLTC.

Baojun Yep

У найближчі місяці ми дізнаємося більше про Baojun Yep, включаючи ціни, які відіграватимуть важливу роль у його комерційному успіху. Судячи з Wuling Mini EV, який став бестселером у Китаї, брат Baojun, створений тією ж компанією, ймовірно, викличе великий інтерес у клієнтів

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: