Роботи на полігоні: США тестує новий вид техніки Arion-SMET

Підпишись на нас:

Південнокорейська легка бойова роботизована машина Arion-SMET гарно зарекомендувала себе на місцевих випробуваннях, а тепер відправиться в США, для випробовування в навчальному центрі Корпусу морської піхоти США.
Роботи на полігоні: США тестує новий вид техніки Arion-SMET

Це зумовлено тим, що Міністерство оборони США проводить проєкт по пошуку та покупці найкращих військових технологій з усього світу. Відомо про 300 одиниць техніки, котрі мають пройти випробування в Америці, однак серед них відберуть лише 10 екземплярів.

Легка бойова роботизована машина Arion-SMET – призначена для розвідки позашляхової навігації та перевезення малогабаритного багатоцільового обладнання. Вага машини – 2-тони. Завдяки колісній формулі 6х6, автомобіль напрочуд практичний. Максимальна швидкість автомобіля – 43 км/год, а акумуляторна батарея дозволяє подолати 100 км без підзарядки. Вантажопідйомність техніки – 550 кг.

Випробування на полігоні стартують в грудні 2023 року на Гавайях. Там перед машинами буде поставлено завдання з перевозки палива, їжі та води, пацієнтів і запасних частин з призначеного місця на певну відстань.

Після закінчення тест-драйву компанія отримає рекомендації від військових США з приводу удосконалення певних функцій. Ймовірно, що Міністерство оборони США придбає собі цю техніку.

Компанія Arion-SMET має авторитет, адже в минулому році вже була обрана для проєкту FCT Міністерством оборони США. Вперше для виконання завдання FCT обрано військовий безпілотний апарат південнокорейської розробки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: